čtvrtek 4. prosince 2014

SAO: Volume 5 – Kapitola 5

Prohlížeč po otevření automaticky načetl výchozí URL adresu. Objevilo se několik dvouvrstvých oken.
Všechny souvisely s Gun Gale Online, zejména sbírka informací zaměřujících se na «Death Guna».
«On» použil pravý ukazovák pro práci s 3D myší, čímž aktivoval nejdůležitější místo stránky. Na přední straně s nadpisem «Souhrn informací o Death Gunovi», byla všechna slova obsahující 'Death Gun' červeně zvýrazněná.
Při pohledu na historii to nevypadalo, že by dnes administrátor dělal nějaké aktualizace. Pak se přesunul k tabulce zpráv. Od včerejší noci jich tam pár přibylo, ikonka «NOVÉ» blikala. Všechny je postupně přečetl.
-Ti dva, Zekushiido a Tarako se neobjevili. Není to už měsíc? Možná byly jejich účty nezodpovědně odpojeny? Pokud je můžete kontaktovat v realitě nebo máte nové info, sdílejte je pls.
-Říkal jsem ti, že nikdo takovej neni. Dozvěděl sem se, že nikdo v jejich jednotce neví, jak je v reálném světě kontaktovat. A navíc, kdokoliv, kdo prozrazuje osobní údaje v GGO je blbec.
-Jelikož známe den a čas, kdy je Death Gun střelil, tak pokud vážně umřeli, pokusíme se najít nějakého VRMMO hráče, který zemřel ve stejnou dobu?
-Nekličkujte tématem a čtěte záznamy. Když někdo bydlí sám, nikdo si jeho smrti nevšimne. Už jsme to kontrolovali, ptaním se policie nedostaneme žádné odpovědi. Mimochodem, jestli se obrátíte na Zasker anglickým mailem, pošlou standartní odpověď vztahující se na osobní údaje.
- Jak jsem si myslel, mohlo by se stát, že Zeku-tan a Takato-tan chtěli nějaký vzrušení jako památku na odchod do důchodu. Vy dva, jestli nevyjdete a všechno neprozradíte, nebude to fungovat.
- Nakonec, myslím, že někdo musí použít tělo jako test. V tom případě, zítra ve 23:30 budu mít na hrudi červenou růži a budu čekat před vchodem do Gurokkenské centrální banky. Death Gun-san prosím střel mě.
- Hrdinský výstup! Ale jestli neodhalíš své skutečné jméno a adresu předtím než zemřeš, bude to bezvýznamný.
- Nebo radši použij internetovou kavárnu na veřejné ponoření.
- ……
«On» podrážděně mlasknul jazykem. Pohnul kolečkem myši a aktivoval další okno. Nicméně, ať už na veřejném fóru nebo informační stránce, nemohl najít požadovaný článek ani zprávu.
Původně si představoval, že po smrti dvou lidí se na internetu rozšíří zpráva typu "Je Death Gunova síla skutečná?" a hráči GGO budou přemýšlet, zda nebudou další obětí, v důsledku čehož by lidi odešli ze hry - to se mělo stát.
Nicméně právě teď si hloupí hráči pořád ještě neuvědomují, že je Death Gun vážnou hrozbou a nakonec to skončilo vtipy. Celkový počet účtů GGO se sotva redukoval.
Stejně, to že v reálném světě nebyla oznámena smrt «Zekushiida» a «Usujio Taraka» bylo mimo jeho výpočty. Zdálo se, že ve městě byl každý den velký počet divných smrtelných incidentů a pokud nešlo o čistě kriminální případ, neobjevil se ve zprávách.
Samozřejmě, srdce dvou lidí, které «On» střelil, byla rozhodně zastavena i ve skutečném životě a on věděl, že zemřeli. Taková byla «Death Gunova» moc.
«On» byl v silném pokušení napsat to na fórum. Nicméně, bylo by pro něj těžké poskytnout konkrétní zdroj takové informace, a kdyby to udělal, legenda o Death Gunovi by byla oslabena. Death Gun bude první a úplně poslední bojovník, který sestoupí v té divočině a potlačí manažerskou moc společnosti, skutečný bůh smrti.
Nuže dobrá.
«On» se zhluboka nadechl.
Brzo se bude konat třetí «Bullet of Bullets». Death Gun se zúčastní turnaje, zabije dva, nebo pokud to bude možné i tři lidi, takový byl plán. Samozřejmě bude muset projít kvalifikačními koly bez použití té zbraně. S připojením 20 hodin denně a trénováním schopností to vyjde.
BoB je předmět vysoké míry sledovanosti. «MMO Stream» ho bude vysílat naživo a nebudou ho sledovat jenom GGO ale také i jiní VRMMO hráči. Nebude vládnout pouze na tom velkém jevišti a ve jménu a skutečnosti jako nejsilnější, ale lidé, které tou zbraní střelí, se ztratí z internetu, pak už nebudou žádní blbci pochybovat o Death Gunové síle.
Získá-li takovou pozornost, nebude moct nadále používat svůj momentální účet, ale to nevadí. Dokud bude mít tu zbraň, nový Death Gun bude moct snadno sestoupit do divočiny.
Pak bude pokračovat v zabíjení. Podle plánu počet obětí stoupne až na sedm lidí. V té době by měli hráči neustále odcházet, pak by byl Gun Gale Online ponechán trestu smrti.
«Death Gun» by se stal legendou.
V počtu smrtí to nebude porovnatelné s tou prokletou hrou Sword Art Online, to byla jednoduše šílená osoba, která vařila mozky lidí s mikrovlnnou troubou.
Death Gunova síla má větší rozměry. Kulka vystřelená ve virtuálním světě zastaví srdce v tom skutečném. Jediná osoba, která zná to tajemství je «jeho» druhá polovina. Kvůli tomu je Death Gun nejsilnější. Nebude tak diskutabilní pověstí jako «Černý Šermíř», který vyčistil SAO. Čas, kdy se stane nejlepším hráčem všech VRMMO brzy nastane.
Absolutní moc - legendární ďábel - nejsilnější - nejsilnější - nejsilnější…
«On» si všiml, že aniž by si to uvědomil, jeho pravá ruka pevně tiskla myš, uvolnil ramena, zatímco nahněvaně dýchal.
Těšil se na ten den. Až dosáhne té legendy, nebude mít pro ten hloupý svět už žádné další využití. Navždy se rozloučí s těmi otravnými a hloupými lidmi.
Po zavření všech oken prohlížeče otevřel lokální HTML soubor.
Sedm portrétů v sloupci - vyrobených z oříznutých GGO screenshotů, napravo od každého jejich jméno, vybavení a další informace. Vrchní obrázek «Zekushiido» a hned pod ním «Usujio Tarako», obrázky byly přeškrtnuté krvavě červenou značkou X.
Je to Death Gunův list cílů, jinými slovy, počet «Smrtících Kulek» v zásobníku té zbraně. Všech sedm byli slavní a známí lidi GGO.
Pomalu roloval souborem, do středu umístil obrázek. Jediný ženský hráč ze sedmi.
Obrázek byl pořízen z profilu. Světle modré vlasy měla po obou stranách obličeje svázané, zakrývaly jí tváře. Škoda, že nebyly vidět její rty, protože kolem nich měla potrhaný pískově žlutý šál, avšak její hluboké modré oči, které vypadaly, jako kočičí svítili šarmem.
Zobrazené jméno bylo «Sinon». Hlavní zbraní je antimateriálová puška «Ultima Ratio Hecate II».
Viděl jí už mnoho krát přímo ve hře. Když nakupovala na Gurokken market street, když seděla na lavičce v parku a jedla hot dog, a když sprintovala po bitevním poli s tou obrovskou puškou na zádech. Všechno plné koketního kouzla, které povzbuzovalo jeho touhu vlastnit ji. Téměř nikdy ji neviděl smát se, její oči byly většinou naplněné smutkem, ale to ho přitahovalo ještě víc.
Trochu zaváhal nad ní jako nad Death Gunovým cílem. Kdyby se nejenom ve hře ale i v realitě staly její tělo a srdce jeho…
Ale «jeho» druhá polovina, Death Gunova druhá ruka si pro ni pravděpodobně přála smrt. Sinon byla v GGO chladná sniperka, neexistoval skoro nikdo, kdo by ji neznal jako slavnou hráčku známou jako bohyně podsvětí. Nikdo se na květinku pro Death Gunovu legendu nehodil líp než ona.
Natáhl pravou ruku a prsty hladil fotku Sinon.
V doteku kluzké leštěné obrazovky, opravdu cítil opravdovou dívčí měkkost a teplo.

Žádné komentáře:

Okomentovat