neděle 14. února 2016

High School DxD – Doslov k druhému svazku

No, je to tady. Konečně, po dlouhé době, jsem se doplácala ke konci druhé knihy. Neberte to negativně, musím přiznat, že si ten překlad dost užívám (nevyznívá to vzhledem k obsahu knihy poněkud úchylně?), na druhou stranu bych si přála rychlejší tempo. Při pohledu na nově přeložené a hlavně napsané knihy mně totiž pokaždé napadne "Proboha on napsal další!? Kde na to bere čas!? A kam až je ochoten zajít!!?" Nebudu totiž lhát, některé scény pro mě totiž jsou (a ještě budou) oříšek. Každopádně nehodlám prohrát! Slyšíš, autore? Všechny knihy budou přeloženy!
Hm, teď jsem se zase pro změnu nechala trochu unést já.

Co dodat k druhé knize? Moc toho není. Pracovalo se na ní celý rok a za tu dobu jsem se hodně nasmála a doufám, že vy taky. Z poslední kapitoly mě nejvíc pobavilo "Jebnul jsem sebou o zeď. Takový zklamání! Promrhaná šance!" protože přesně takhle se cítím při pohledu na všechny své rozdělané projekty, hahaha. Asi jsem taky nenasytný démon...
Nicméně doufám, že si trpělivě počkáte i na další ukázky prsou a dalších částí (sem tam nějaký boj a hodně citů, kdo na rozdíl ode mě viděl anime, ví, na čem je), za což vám předem i zpětně děkuji. Asi bych byla schopná překládat i jen tak do prázdna, ale s vámi je to rozhodně lepší! Tak prosím, zůstaňte věrni našemu porno autorovi a zmatené překladatelce i nadále!

Scaren Kage

Žádné komentáře:

Okomentovat