čtvrtek 1. ledna 2015

Šťastný Nový rok!!!

Je sice skoro večer, ale pořád je prvního ledna, takže máma čas na překladatelské "novoroční proslovy", ne?
Budu drzá a usurpuju si pro sebe hned první místo :D
Za rok jsme spolu zvládli na devadesát článků, začít tři další novely a dokončit dva svazky. Celkem dobrý, ne? Ani k tomu nějak nemám moc co dodat... snad jen, že mě těší počet čtenářů i nabídek na další překlady a že vám přeji to nejlepší do Nového roku. Všem překladatelům (i když si to pravděpodobně nikdy nepřečtou) hodně štěstí, trpělivosti, návštěvnosti, dobrých čtenářů, skvělých textů k překládání a hlavně dobrého ohlasu! Mno, tím končím, vykecávat se zvládnu jindy.
Snad jen, do příštího Silvestra, bych chtěla dokončit min 4 svazky! Které? To si asi nechám pro sebe ale tři z nich jsou zjevné a jeden vás celkem překvapí. Zároveň se v zákulisí připravuje nový projekt, který dostane na starosti úplně nová osoba (já budu pouze v umrňané roli prostředníka/korektora, takže to neubere čas na další překlady, nebojte). Jak to ale nakonec dopadne, těžko říct, jde totiž o mangu a na té se vždycky dělá blbě. Takže ještě jednou to nej v Novém roce a někdy k ránu u další části Logu!


Scaren Kage


"Zdravím priatelia ^^ Po 365 dňoch to tu máme zas koniec jedného začiatok druhého roku, tak vám prajem všetko najlepšie do nového roku veľa šťastia a hlavne zdravia a nech je tento rok minimálne dva krát lepší ako ten minulý :) A čo sa týka mňa a SAO, dlho odomň nebolo nič počuť a ani dlho ešte nebude, plno sa venujem škole, máme toho fakt moc a ešte toho moc mať budem, takže pravdepodobne, kým nebudem mať po maturitách, tak odo mňa moc prekladov nebude a ak, tak len niečo krátke, lebo naozaj moc času nemám.Tak teda ešte raz všetko dobré do nového roku a opatrujte sa :)


Scourrge


Je tu novej rok!
Sice jsem toho zatim moc nepřeložila, ale v příštím roce se budu snažit víc (podle toho, jak mi to škola a práce dovolí :D). Zní to divně takhle zčerstva, ale chtěla bych poděkovat hlavní editorce a majitelce blogu za nesmírnou trpělivost, kterou se mnou má (a s mýma hrubkama posetýma překladama). A přeju vám, abyste se vám náš blog líbil, abyste se mnou byli trpělivý, aby se vám moje překlady líbily a abyste sem tam nějakou tu hrubku přehlédli .
Prostě další nový rok plný mangy a anime.




Šťastný Nový Rok přeje Ame


(He he he, jsme tu jak Tři králové ^^)

Žádné komentáře:

Okomentovat